lekari icon

ZA LEKARE


Dobro došli na VisMedic platformu za telemedicinu!

Konačno, ideja o dopunskom poslu od kuće je postala stvarnost. VisMedic platforma Vam nudi mogućnost da obavljate Vaš posao gde god se nalazili, putem audio-video i tekstualne konferencije. Pacijenti mogu biti iz svih krajeva sveta, sa različitim potrebama i problemima. I lekari i VisMedic biće plaćeni isključivo po obavljenoj konsultaciji.

Zašto VisMedic?

 1. Vaša zarada, po satu, veća je nego pri uobičajenom dopunskom radu
 2. Sami određujete Vaše radno vreme
 3. Radite iz udobnosti svog doma ili ma kog drugog prostora, čak i ako ste daleko od kuće
 4. Postajete pionir telemedicine, koja je budućnost zdravstvene zaštite
 5. Izgradićete sebi ime, kako među domaćim, tako i među pacijentima širom sveta

Kako funkcioniše?

 1. Prijavite se preko www.vismedic.rs pod opcijom "Registracija", popunjavanjem našeg formulara i odabirom zdravstvene ustanove preko koje ćete obavljati dopunski rad na našoj platformi. Proces prijave je jednostavan i neće Vam oduzeti više od 15 minuta.
 2. Proverite Vašu elektronsku poštu sa kojom ste se registrovali i kliknite na aktivacioni link koji smo Vam poslali.
 3. Vaša prijava biće proverena kako od strane VisMedic tima, tako i zdravstvene ustanove preko koje ste se prijavili za rad na našoj platformi. Ukoliko već imate potpisan konsultantski ugovor sa odabranom zdravstvenom ustanovom, nakon provere, nalog će Vam automatski biti odobren, o čemu ćemo Vas obavestiti putem elektronske pošte. U suprotnom, sačekajte da Vas kontaktira predstavnik našeg tima za brigu o korisnicima.
 4. Kada Vaša prijava bude odobrena, možete se ulogovati i napraviti svoj raspored dvadesetominutnih konsultacija.
 5. Sačekajte da pacijenti rezervišu neki od termina koje ste im stavili na raspolaganje. Kada tu budu učinili, moći ćete da pregledate njihove zdravstvene kartone i priloženu dokumentaciju. Imajte u vidu da pacijenti nisu u obavezi da popune zdravstvene kartone i dostave dokumentaciju.
 6. U zakazano vreme, ulogujte se na VisMedic platformu kako biste otpočeli konsultaciju.
 7. Nakon obavljene konsultacije, od Vas se očekuje da u roku od 24h, napišete izveštaj koji će biti sačuvan u zdravstvenom kartonu pacijenta. Slanjem izveštaja stičete pravo na novčanu nadoknadu.
 8. Sačekajte isplatu. VisMedic vrši isplatu Vaše zarade, elektronskim putem, jednom mesečno.

Poslovni model

Naš poslovni model se zasniva na zaradi po učinku, odnosno obavljenim konsultacijama. Lekari dobijaju zaradu tek nakon obavljene konsultacije. Cene konsultacija formiraju se na osnovu cenovnika partnerske zdravstvene ustanove preko koje doktor obavlja rad na platformi. Termini konsultacija su predviđeni u trajanju od maksimalno 20 minuta, iako je naše iskustvo pokazalo da većina konsultacija traje između 10 i 12 minuta. Deo prihoda od konsultacije, obavljene van radnog vremena po osnovu dopunskog rada, namenjen doktorima iznosi 50%, bruto, od cene konsultacije. Ostatak prihoda namenjen je VisMedic-u i uključuje sve troškove poslovanja. Deo prihoda od konsultacije, obavljene u toku radnog vremena, namenjen doktorima zavisi od medjusobnog dogovora samog doktora i zdravstvene ustanove u kojoj je zaposlen.

Uslovi za rad na našoj platformi

Kao i svaki dopunski posao, rad preko VisMedic platforme se računa u ukupan broj Vaših, zakonski dozvoljenih, radnih sati. Takođe, potrebna Vam je i dozvola zdravstvene institucije u kojoj radite. Ukoliko ispunjavate ova dva uslova, možete se prijaviti za rad preko VisMedic platforme. U slučaju da imate još neko pitanje, molimo Vas da ne oklevate i kontaktirate nas na support@vismedic.rs

Sistemski zahtevi

Zahtevi za video chat

 • Kamera i mikrofon koji moraju biti uključeni
 • Standardni DSL ili kablovski internet, sa minimalnom brzinom uploada i downloada od 1Mbit/s, ili 2Mbit/s za video visoke rezolucije

Podržani web pretraživači

 • Molimo Vas da koristite Google Chrome ili Mozilla Firefox internet pretraživač. Iako video konsultacije mogu raditi i na drugim pretraživačima, VisMedic ih zvanično ne podržava. iOS pretraživači (za iPhone i iPad) nisu podržani.
 • Ažurirajte trenutnu verziju internet browser-a.
 • Kliknite na ikonicu browsera da biste preuzeli novu verziju.

Zahtevi za video chat

Koristite slušalice kako biste izbegli eho efekat
Proverite da li Vam je pojačan zvuk
Isključite sve druge programe koji mogu koristiti Vašu kameru ili opterećivati Vašu internet vezu. Ovakvi programi su: Skype, torent klijenti, download menadžeri, ažuriranja programa, itd.
Podesite firewall da biste omogućili web kameri da pristupi internetu.

PODEŠAVANJA KAMERE I BROWSER-A

Kada budete ušli na stranicu za konsultaciju, pri vrhu prozora Google Chrome pretraživača pojaviće Vam se sledeća poruka:

icon browser

Kliknite na "Allow" dugme kako biste VisMedic platformi dozvolili pristup Vašoj kameri i mikrofonu. Na ostalim pretraživačima, "Allow" dugme se može nalaziti na nekom drugom mestu.